• Hvad koster det?

  Det koster 100 kr. at tilmelde sig som holddeltager til Stafet For Livet. For børn og unge under 18 år koster det 50 kr. at deltage på et hold. Du kan tilmelde dig et hold her.

  Det er gratis at deltage som Fighter til Fighterrunden og Fighterarrangementet.

  Tilskuere er også velkomne på pladsen.

   

 • Kan man købe mad og drikke?

  Der vil være mulighed for at købe mad og drikke til stafetten i opstillede boder. Vi sælger maden til rimelige priser, og en del af beløbet går til Stafet For Livet.

  Der vil sædvanligvis være mulighed for at købe måltider i forsalg til gode priser. Der vil også være mulighed for at købe samme måltider på dagen, men til en lille merpris.

  Af hensyn til planlægningen opfordres alle deltagere til at købe madbilletter i forsalg.

  Udover de fastlagte måltider, vil der ligeledes være mulighed for at købe en let ret (f.eks. en sandwich eller en salat) og snacks.

  Der vil også være mulighed for at købe forskellige drikkevarer.

 • Skal man deltage alle 24 timer?
  Nogle deltagere kan ikke være med alle 24 timer. Det kan være af helbredsmæssige årsager, eller fordi man har andre planer - og det er naturligvis helt i orden. Det vigtigste er, at man har lyst til at deltage. Hvis du vil deltage på et hold, men ikke kan være med alle 24 timer, så giv besked til holdkaptajnen. Alternativt kan du være med på vores åbne hold - her kan du være med så lidt eller meget, som du har lyst til. Du kan tilmelde dig det åbne hold her.

  Vi sørger for, at der er underholdning, aktiviteter, mad osv. hele døgnet, så man ikke behøver at gå hjem. Det er også muligt at tage et bad eller få en lur til stafetten.
 • Hvor lang er banen?

  Vi har tre stafetbaner. En på 400m, en på 1600m og en på 2400m, så alle uanset alder og helbred har mulighed for at være med. 

  Banerne er lagt så man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen, og at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Hvilken underholdning er der?

  Der vil være underholdning i løbet af det døgn, stafetten varer.

  Hovedparten af underholdning og aktiviteter vil være gratis, men der kan være enkelte aktiviteter, hvor vi beder om et mindre beløb. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

  Programmet opdateres løbende, og du kan hele tiden følge med i det planlagte program her.

 • Skal vi også gå på banen om natten?

  Stafet For Livet varer et døgn for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper mod kræften døgnet rundt. De fleste hold vælger derfor at holde stafetten igang natten igennem. Mange holddeltagere beskriver, hvor indtryksfuldt det er at gå på banen om natten eller når solen står op. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil gå om natten, men det er en stor del af oplevelsen. Desuden sørger vi for, at der er forskellige aktiviteter, underholdning, mad osv. natten igennem. Der vil også være mulighed for at sove til stafetten.

 • Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager vil du have mulighed for at overnatte på pladsen. Du får mere information om, hvordan det fungerer med overnatning til holdkaptajnmøderne.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde, så de holddeltagere, der ikke er på banen, kan sidde på pladsen og hygge sig.

 • Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se tidspunktet for lysceremonien i programmet

 • Skal jeg løbe for at deltage på et hold?

  Nej, ikke nødvendigvis. Stafet For Livet er en holdstafet i eget tempo og er for alle uanset alder, helbred eller form. Det er helt op til holddeltagerne selv, om de vil gå, løbe eller danse rundt på banen. Til Stafet For Livet Frederiksberg har vi både en gårute og en løberute. Deltagerne kan frit vælge, hvilken rute de vil benytte - eller om de måske vil skifte mellem at gå og løbe. Der stilles ingen krav til, hvor langt man kan gå eller løbe - det vigtigste er, at man har lyst til at være med!

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være. Måske er I en lille familie, der står sammen. Måske er I en hel efterskole. Der er ingen grænser for, hvor få eller hvor mange, der kan være på et hold. Mange synes dog, at jo flere man er på holdet, jo sjovere er det.

  Tanken er, at vi forsøger at holde stafetten i gang hele døgnet. De fleste hold har derfor minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer, men det er frivilligt. Der er også hold, hvor nogle af deltagerne ikke kan være med hele døgnet. Det er selvfølgelig helt fint, hvis nogle af holddeltagerne f.eks. kun kan deltage et par timer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller opretter dit hold her
  Hvis du ikke har lyst til selv at stille et stafethold, er du velkommen på vores åbne hold, hvor du kan deltage så lidt eller meget, som du har lyst til. Du kan tilmelde dig vores åbne hold her

  Mange hold synes, at det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er selvfølgelig helt frivilligt.

 • Hvordan kan jeg støtte stafetten?

  For at kunne indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde er vi afhængige af, at private og firmaer vil støtte stafetten. Du kan enten vælge at støtte stafetten med en generel donation eller ved at donere produkter eller tjenesteydelser. Derudover kan du også vælge at støtte et hold eller en holddeltager.

  Du kan læse mere om at støtte her.

 • Hvordan kan jeg samle ind til mit hold?

  Mange hold synes, at det er meningsfuldt og motiverende at indsamle penge til kræftsagen både inden og under stafetten. I bestemmer selv, hvor meget og hvordan I vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

  • Lave aktiviteter inden og under stafetten, der kan samle penge ind.
  • Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen.
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten.
  • Få sponsorer til at matche det beløb, som dit hold samler ind.
  • Sætte et mål for, at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten.


  Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. Alle beløb, der indsamles via Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.


  Bemærk:

  • Alle beløb indsamlet i forbindelse med Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde for forskning, forebyggelse og patientstøtte.
  • Der kan ikke indsamles midler til andre organisationer, enkeltsager og lignende aktiviteter via Stafet For Livet.
  • Indsamlede midler skal indbetales via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk senest 14 dage efter afholdelsen af stafetten eller kontant til arrangørerne på stafetten.
  • Vær opmærksom på, at Spillemyndigheden (en del af SKAT) ikke tillader, at hold laver tombolaer, lotterier og andre konkurrencer, hvor deltageren betaler for at være med og hvor udtrækningen af gevinst beror på tilfældighed.
  • Bemærk, at SKAT kræver, at der skal betales præmieafgift af alle varepræmier på over 750 kr. og af alle kontante præmier, herunder gavekort på en værdi over 200 kr. Præmieafgiften udgør 17,5% af den del, af prisen, der overstiger 200 kr.


  Læs evt. mere her:

 • Skal hold fundraise?
  Når du skaffer deltagere til dit hold, er du med til at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Deltagergebyrerne går nemlig ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Der er ingen krav om, at du derudover samler penge ind.

  Mange hold synes dog, at det er sjovt at prøve at samle endnu flere penge ind. Det kan f.eks. være ved at sælge lysposer op til stafetten, holde loppemarkeder, støttefester eller andre aktiviteter. Mange hold vælger også at lave aktiviteter til selve stafetten, f.eks. små konkurrencer. En god måde at samle penge ind er ved at skaffe en rundesponsor, der har lyst til at betale et beløb for hver runde, holdet går eller løber. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan du som hold kan indsamle penge, så skriv til holdgruppen på sflfrederiksberg_hold@stafet.cancer.dk.

 • Må man ryge til Stafet For Livet?

  Stafet For Livet er et røgfrit arrangement. Rygere er naturligvis velkomne, men røgen må ikke komme med på stafetpladsen eller på ruten.

 • Hvem kan deltage som Fighter?

  Du kan deltage som Fighter, hvis du er kræftpatient, eller tidligere har været det.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på, at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvilke muligheder har jeg som holdkaptajn på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holdkaptajn gøre følgende, når du er logget ind:

  • tilmelde flere deltagere til dit hold,
  • invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  • indbetale donationer til holdet og din egen indsamling,
  • opfordre folk til at tænde lys,
  • og meget mere...

  Læs mere i manualen her:
 • Hvilke muligheder har jeg som holddeltager på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holddeltager gøre følgende, når du er logget ind:

  • tilmelde flere deltagere til dit hold,
  • invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling,
  • indbetale donationer til holdet og din egen indsamling,
  • opfordre folk til at tænde lys,
  • og meget mere...

  Læs mere i manualen her:
 • Find os på sociale medier