En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager vil du have mulighed for at overnatte på pladsen. Du får mere information om, hvordan det fungerer med overnatning til holdkaptajnmøderne.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde, så de holddeltagere, der ikke er på banen, kan sidde på pladsen og hygge sig.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være. Måske er I en lille familie, der står sammen. Måske er I en hel efterskole. Der er ingen grænser for, hvor få eller hvor mange, der kan være på et hold. Mange synes dog, at jo flere man er på holdet, jo sjovere er det.

  Tanken er, at vi forsøger at holde stafetten i gang hele døgnet. De fleste hold har derfor minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer, men det er frivilligt. Der er også hold, hvor nogle af deltagerne ikke kan være med hele døgnet. Det er selvfølgelig helt fint, hvis nogle af holddeltagerne f.eks. kun kan deltage et par timer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller opretter dit hold her
  Hvis du ikke har lyst til selv at stille et stafethold, er du velkommen på vores åbne hold, hvor du kan deltage så lidt eller meget, som du har lyst til. Du kan tilmelde dig vores åbne hold her

  Mange hold synes, at det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er selvfølgelig helt frivilligt.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Du kan deltage som Fighter, hvis du er kræftpatient, eller tidligere har været det.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på, at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Vi har tre stafetbaner. En på 400m, en på 1600m og en på 2400m, så alle uanset alder og helbred har mulighed for at være med. 

  Banerne er lagt så man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen, og at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se tidspunktet for lysceremonien i programmet

Se billeder fra stafetten her