Derfor deltager vi til Stafet For Livet

Vi kender alle en som er eller har været ramt af kræft. Vi ved, at kampen er hård, og derfor siger vi: "Ingen skal kæmpe alene".Ved Stafet For Livet kæmper vi alle for den samme sag. Vi vil hver især gøre en indsats for at få udryddet denne skrækkelige sygdom.I 2020 er det ikke muligt at samles og have det hyggeligt sammen, som vi plejer, men det skal ikke hindre os i at stå sammen om den samme sag.Du kan altid melde dig til Holdet for Pårørende og Fightere.Så snart du har tilmeldt dig, har du støttet med 100,00 kr. og du har mulighed for at gå/løbe en strækning i den gode sags tjeneste.Normalt ville vi gå sammen på en bane, som er opmålt til 400 meter. Det kan vi desværre ikke i år, men vi kan hver især gå/løbe en rute fra vores hjemadresse, og måle op, hvor langt vi har gået/løbet, når vi er hjemme igen.Strækningen oplyses til holdkaptajnen, som omregner strækningen til runder og tæller holdets runder sammen.For at få ekstra penge i kassen, har vi brug for sponsorer.

Måske kan du få nogen til at indbetale et beløb for hver runde du tilbagelægger eller du kan måske endda få nogen til at betale et beløb pr. runde holdet samlet tilbagelægger.

Vi omregner den tilbagelagte strækning til runder på 400 meter.Vi vil gerne være mange deltagere på holdet, som i år er sammen hver for sig.Der er også mulighed for at støtte ved, at købe et lys her på siden til støtte for holdet.

Lyset og teksten på lysposen vises her på siden.

Lyset tændes til minde om eller støtte til en fighter.

Posen udskrives og lyset stilles op til lysceremonien ved stafettens afslutning.Alle er velkomne på holdet.
Holdkaptajn for Holdet for Pårørende og Fightere

Kirsten Norden Hansen

kirsten.norden.hansen@bbsyd.dk

Holdets indsamlingsstatus


Indsamlet 90%
Holdets mål 1.000kr
Indsamlet pt. 900kr.

Lys solgt for holdet


Tak for donationerne

Navn Kommentar Beløb
Kirsten Norden Hansen Deltagergebyr 100.00
(Anonym donation) 100.00
kim Lydiksen 500.00
Marianne Skovsende 100.00
Kim Frandsen 100.00
Se alle donationer

Holddeltagere på Holdet for Pårørende og Fightere (1)

Holddeltager Holddeltager Holddeltager Holddeltager
Kirsten Norden Hansen