Et døgn der bevæger

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på et åbent hold, hvor du kan tilmelde dig på ovenstående link og vælge det åbne hold.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet, og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

   

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  I år er der ingen fast bane - i går rundt, der hvor i bor og holder selvfølgelig den afstand, som vi er pålagt at holde!

  Det betyder så også, at Moster Karen i Skagen også kan gå med på jeres hold - for hun går jo så bare en tur rundt i Skagen :-)


 • Kan man købe mad og drikke?

Se billeder fra stafetten her