En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager kan du tage telt med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen. Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde, da vi i Egedal ikke har mulighed for at få borde og stole. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.

  På holdkaptajnmødet  vil I få flere praktiske informationer om, hvornår I kan slå telte op, og hvordan I får tildelt en plads.

  Vi kan muligvis komme i pladsmangel, så vil du være sikker på at have plads, skal du kontakte stafetten.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på et åbent hold, hvor du kan tilmelde dig på ovenstående link og vælge det åbne hold.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet, og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

   

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Banen er ca. 580 meter lang, så alle uanset alder og helbred har mulighed for at være med. 

  Den forholdsvis korte bane betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen, og at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

  På opfordring har vi også en længere rute - knap 2 km. - så de der vil løbe ikke bliver rundtossede.

 • Kan man købe mad og drikke?
  Kan vi købe mad under stafetten?

  Ja i lighed med tidligere år vil det være muligt at bestille og eller købe mad i løbet af det døgn stafetten varer.

  Madboden vil sælge frokost,aftensmad, is, popcorn, frugt mm.
Se billeder fra stafetten her