Vær med til at fejre livet

Stafet For Livet er en aktivitet, hvor fællesskab, håb og støtte i kampen mod kræft er det vigtige. Det handler om at deltage - ikke om at konkurrere. Alle kan være med. Du kan gå en eller flere runder på den lille eller den store bane. Den lille bane er 350 meter, den store er ca. 1050 meter. For hver runde der bliver gået, er der sponsorer der betaler et beløb. Så jo flere runder der bliver gået, jo flere penge er der til Kræftens Bekæmpelse til forskning, patientstøtte og oplysning.

Du kan også bare komme og nyde de mange arrangementer der er i løbet af weekenden. Der er al mulig underholdning: sang og musik, tryllekunstnere, taler og meget andet.

Og der er også mulighed for at købe mad og drikkevarer til absolut rimelige priser.

Holdtilmelding

Opret et hold med dine venner, familie, naboer, kolleger eller foreningskammerater. Den typiske størrelse på et hold er 10 - 20 deltagere. I vælger selv, hvor mange I vil være på holdet. Det koster 100, - kr.for voksne og 50, - kr.for børn under 18 år at deltage. Du betaler ved tilmelding.

Du kan selv oprette et hold her på siden. Når du opretter holdet, bliver du automatisk holdkaptajn. Tilmeld dit hold her.

Har du ikke mulighed for selv at stille med et hold, kan du tilmelde dig på det åbne hold "Borrevejleholdet". her

Du kan også tilmelde dig i vores informationstelt på selve dagen.

Mountainbikebane

Som noget NYT i år kan du også køre på mountainbikecykel på stafetten. Eleverne på efterskolen har lavet en flot, men krævende rute, som ligger i de smukke omgivelser tæt omkring stafetbanen. Du kan ta' en omgang på ruten og kvittere med 2 omgange på omgangstælleren. Du kan køre på din egen mountainbike cykel eller du kan låne en af de cykler, som efterskolen stiller til rådighed. Men det skal bemærkes, at det er en meget krævende rute på ca. 500 meter, så det anbefales, at man har prøvet det før. Som mountainbikerytter kan du både tilmelde dig som et hold eller som enkeltdeltager. Eller som deltager på et hold. Man kan altid vælge om man vil gå, løbe eller cykle. Cykelhjelm er obligatorisk på mountainbike-banen.

Fighterne

Fighterne er stafettens æresgæster.De er nuværende eller tidligere kræftpatienter, som deltager uden betaling og med gratis forplejning.Fighterne går forrest i åbningsrunden iført gule T-shirts og med solsikker i hånden.Gå ind her på siden og tilmeld dig som fighter.Det er helt gratis.

Stafet For Livet Borrevejle blev afviklet for første gang i 2018.

Resultatet ser således ud:

13 Fightere

13 Hold

241 Deltagere

167 solgte lysposer

Sammen gik/løb vi 7949 runder/2783 km

Overskuddet til Kræftens Bekæmpelse 48.000, - kr.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
17 Hold
Tilmeldte deltagere
401 Deltagere

Tilmeldte Fightere
10 Fightere
Tændte lys
214 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold