Vær med til at fejre livet

Stafet For Livet er en aktivitet, hvor fællesskab, håb og støtte i kampen mod kræft er det vigtige. Det handler om at deltage - ikke om at konkurrere. Alle kan være med. Du kan gå én eller flere runder på den lille eller den store bane. Den lille bane er 350 meter, den store er i 2020 udvidet til 1800 meter og tæller 5 runder. For hver runde der bliver gået, er der sponsorer der betaler et beløb. Så jo flere runder der bliver gået, jo flere penge er der til Kræftens Bekæmpelse til forskning, patientstøtte og oplysning.

Du kan også bare komme og nyde de mange arrangementer der er i løbet af weekenden. Der er forskellig slags underholdning: korsang og musik, stort børneprogram, bankospil, taler og meget andet.

Der er også mulighed for at købe mad og drikkevarer til absolut rimelige priser.


Holdtilmelding

Opret et hold med dine venner, familie, naboer, kolleger eller foreningskammerater. Den typiske størrelse på et hold er 10 - 20 deltagere. I vælger selv, hvor mange I vil være på holdet. Det koster 100, - kr. for voksne og 50, - kr. for børn under 18 år at deltage. Du betaler ved tilmelding.

Du kan selv oprette et hold her på siden. Når du opretter holdet, bliver du automatisk holdkaptajn. Tilmeld dit hold her.

Har du ikke mulighed for selv at stille med et hold, kan du tilmelde dig på det åbne hold "Borrevejleholdet". her

Du kan også tilmelde dig i vores informationstelt på selve dagen.


Fighterne

Fighterne er stafettens æresgæster. De er nuværende eller tidligere kræftpatienter, som deltager uden betaling og med gratis forplejning. Fighterne går forrest i åbningsrunden iført gule T-shirts og med solsikker i hånden. Gå ind her på siden og tilmeld dig som fighter. Det er helt gratis.


Resultatet for Stafet For Livet 2019 så således ud:

10 Fightere

17 Hold

401 Deltagere

214 Lysposer

Sammen gik/løb vi 17.565 runder/6.147 km

Overskuddet til Kræftens Bekæmpelse 128.000, - kr.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
67 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
5 Lys