Vær med til at fejre livet

Stafet For Livet er en aktivitet, hvor fællesskab, håb og støtte i kampen mod kræft er det vigtige. Det handler om at deltage - ikke om at konkurrere. Alle kan være med. Du kan gå en eller flere runder på den lille eller den store bane. Den lille bane er 350 meter, den store er ca. 1050 meter. For hver runde der bliver gået, er der sponsorer der betaler et beløb. Så jo flere runder der bliver gået, jo flere penge er der til Kræftens Bekæmpelse til forskning, patientstøtte og oplysning.

Du kan også bare komme og nyde de mange arrangementer der er i løbet af weekenden. Der er al mulig underholdning: sang og musik, tryllekunstnere, taler og meget andet.

Og der er også mulighed for at købe mad og drikkevarer til absolut rimelige priser.

Holdtilmelding

Opret et hold med dine venner, familie, naboer, kolleger eller foreningskammerater. Den typiske størrelse på et hold er 10 - 20 deltagere. I vælger selv, hvor mange I vil være på holdet. Det koster 100, - kr.for voksne og 50, - kr.for børn under 18 år at deltage. Du betaler ved tilmelding.

Du kan selv oprette et hold her på siden. Når du opretter holdet, bliver du automatisk holdkaptajn. Tilmeld dit hold her.

Har du ikke mulighed for selv at stille med et hold, kan du tilmelde dig på det åbne hold "Borrevejleholdet". her

Du kan også tilmelde dig i vores informationstelt på selve dagen.

Fighterne

Fighterne er stafettens æresgæster.De er nuværende eller tidligere kræftpatienter, som deltager uden betaling og med gratis forplejning.Fighterne går forrest i åbningsrunden iført gule T-shirts og med solsikker i hånden.Gå ind her på siden og tilmeld dig som fighter.Det er helt gratis.

Stafet For Livet Borrevejle blev afviklet for første gang i 2018.

Resultatet ser således ud:

13 Fightere

13 Hold

241 Deltagere

167 solgte lysposer

Sammen gik/løb vi 7949 runder/2783 km

Overskuddet til Kræftens Bekæmpelse 48.000, - kr.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
73 Deltagere

Tilmeldte Fightere
2 Fightere
Tændte lys
11 Lys