Vær med til at fejre livet

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Vi glæder os til at se dig i weekenden  -  til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!


Stafetten foregår på Efterskolen Lindenborg, Borrevejlevej 26 i Gevninge.


Før efterskolen overtog ejendommen i 2012 var stedet i mange år kendt som Borrevejle Fest-, Idræts- og Lejrplads, og i folkemunde hed stedet slet og ret "Borrevejle". Initiativtageren til oprettelsen af Borrevejle var Valdemar Hansen fra Osted. Som formand for Roskilde Amts Gymnastikforening stod han i spidsen for foreningens køb af området i 1931. På skrænten ud mod vandet er rejst en mindesten for Valdemar Hansen, der hylder ham som igangsætter.


Valdemar Hansen købte skulpturen "Ungdom" af dens skaber, billedhuggeren Povl Søndergaard. Skulpturen blev placeret på sin nuværende plads foran Bakkehuset, og har siden tjent som vartegn for Borrevejle.


Holdtilmelding

Du kan allerede nu melde dit hold til, og når dit hold er tilmeldt, så kan du også melde dig som holddeltager. At deltage på et hold koster 100, - kr. for voksne og 50, - kr. for børn (under 18 år).

Du har også mulighed for at melde dig på det "Åbne hold - Borrevejleholdet" (se under hold), hvis du ikke lige har et tilhørsforhold til nogle af de andre hold og gerne vil være med til at fejre livet sammen med alle os andre.


Fighterne - nuværende og tidligere kræftramte - er vores æresgæster. Gå ind og meld dig som fighter - det er helt gratis!

Se Fighter Program under "Praktisk Info".

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold