Vær med til at fejre livet

På grund af corona-krisen kan vi ikke afvikle en fysisk stafet i år, hvor alle deltagere er forsamlet på Efterskolen Lindenborg. Vi gennemfører stafetten på en anden måde, hvor vi er sammen - hver for sig.

Tidspunktet er lørdag den 22. august kl. 11.00 - søndag den 23. august kl. 11.00.

Vi afholder åbningsceremoni, lysceremoni og afslutningsceremoni, som vi plejer, men i år som online begivenheder på stafettens Facebookside. Vi hylder også fighterne, der er stafettens æresgæster.

Vi skal gå eller løbe på ruter rundt omkring i hele Lejre kommune i vores smukke natur. Vi tilbyder en række ture både med og uden guide, men man er naturligvis også velkommen til selv at vælge, hvor man vil motionere. Vi forventer snarest at kunne melde nærmere ud om de forskellige ruters placering og andre praktiske oplysninger.

Vi skal holde afstand og gå eller løbe eller i mindre grupper. Der vil være god plads til alle deltagere, så vi kan overholde de myndighedskrav, der til enhver tid er gældende under corona-krisen. 

Rutekort

Du kan finde kort og beskrivelser over alle ruterne ved at trykke her.

Holdtilmelding

Opret et hold med dine venner, familie, naboer, kolleger eller foreningskammerater. I vælger selv, hvor mange I vil være på holdet. Det koster 100, - kr. for voksne og 50, - kr. for børn under 18 år at deltage. Du betaler ved tilmelding.

Du kan selv oprette et hold her på siden. Når du opretter holdet, bliver du automatisk holdkaptajn. Tilmeld dit hold her.

Har du ikke mulighed for selv at stille med et hold, kan du tilmelde dig på det åbne hold "Borrevejleholdet". her

Du kan også tilmelde dig på selve dagen.

Fighterne

Fighterne er stafettens æresgæster. De er nuværende eller tidligere kræftpatienter, som deltager uden betaling. Gå ind her på siden og tilmeld dig som fighter. Det er helt gratis.

Resultatet for Stafet For Livet 2019 så således ud:

10 Fightere

17 Hold

401 Deltagere

214 Lysposer

Sammen gik/løb vi 17.565 runder/6.147 km

Overskuddet til Kræftens Bekæmpelse 128.000, - kr.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
50 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
6 Lys