Vær med til at fejre livet

Stafet For Livet er en holdaktivitet, hvor fællesskab, håb og støtte i kampen mod kræft er det vigtige. Det handler om at deltage - ikke om at konkurrere. Alle kan være med, og du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe. Alle deltagere er med til at holde stafetten i gang i de 24 timer stafetten varer.

Al overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse til forskning, patientstøtte og oplysning.


Holdtilmelding

Opret et hold med dine venner, familie, naboer, kolleger eller foreningskammerater. Typisk stiller et hold med 10 - 20 deltagere. Det koster 100, - kr.for voksne og 50, - kr.for børn under 18 år at deltage. Du betaler ved tilmelding.

Du kan selv oprette et hold her på siden.Når du opretter holdet, bliver du automatisk holdkaptajn. Tilmeld dit hold her. Har du ikke mulighed for selv at stille med et hold, kan du tilmelde dig på det åbne hold "Borrevejleholdet". her

Du kan også tilmelde dig i vores informationstelt på selve dagen.


Fighterne

Fighterne er stafettens æresgæster.De er nuværende eller tidligere kræftpatienter, som deltager uden betaling og med gratis forplejning.Fighterne går forrest i åbningsrunden iført gule T-shirts og med solsikker i hånden.Gå ind her på siden og tilmeld dig som fighter.Det er helt gratis.


Stafet For Livet Borrevejle blev afviklet for første gang i 2018.

Resultatet ser således ud:

13 Fightere

13 Hold

241 Deltagere

167 solgte lysposer

Sammen gik/løb vi 7949 runder/2783 km

Overskuddet til Kræftens Bekæmpelse 48.000, - kr.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
14 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
3 Lys