Stafetten udskudt til maj/juni 2019

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Vi havde derfor glædet os til at se dig i weekenden d. 18. - 19. august 2018 til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Det er imidlertid med stor beklagelse og blødende hjerter, at vi må aflyse Stafet For Livet Asnæs her i 2018.

På planlægningsmødet d. 9 august har vi vurderet, at der var for få tilmeldinger til, at arrangementet kunne hænge sammen, både økonomisk og praktisk.

Der har været stor velvilje fra alle, vi har kontaktet for at bidrage til stafetten holdkaptajner, Fightere, sponsorer, kunstnere, lyd, lys, scene, kommunen, frivillige og deltagere. Planlægningsgruppen vil gerne sige alle stor tak for den imødekommenhed, I har udvist, og det engagement, I har lagt i at få Stafet For Livet til Asnæs i år.

Der er mange arrangementer i sensommeren i Odsherred, og det er dejligt, men det bevirker, at vi ikke har kunnet samle nok deltagere i år. Planlægningsgruppen er fast besluttet på, at der skal være en Stafet For Livet i Odsherred og arbejder derfor videre med at gennemføre arrangementet i maj/juni 2019.

Vi håber naturligvis, I har lyst til fortsat at være med på den ene eller anden måde. 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
8 Hold
Tilmeldte deltagere
64 Deltagere

Tilmeldte Fightere
17 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold