Stafet For Livet Allerød afholdes desværre ikke i 2019

Efter ihærdige forsøg på at finde frivillige til at videreføre Stafet For Livet Allerød, ser vi desværre ikke mulighed for at afholde Stafet For Livet Allerød i 2019.


Kræftens Bekæmpelse har med en omfattende indsats fra både frivillige og ansatte forsøgt at finde nye frivillige til at danne en robust og tilstrækkeligt stor styregruppe i Stafet For Livet Allerød, men dette er desværre ikke lykkedes.


Kræftens Bekæmpelse vælger derfor at udskyde Stafet For Livet Allerød, hvilket betyder, at der ikke vil blive afholdt en stafet i Allerød i 2019.


Vi ved, at rigtig mange deltagere, fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på de stafetterne i Allerød, som er blevet afholdt af fantastiske, frivillige ildsjæle. Vi opfordrer til, at alle der har lyst til at deltage i Stafet For Livet benytter muligheden for at deltage på én af de øvrige stafetter i Danmark. Se datoerne for øvrige stafetter her: https://www.stafetforlivet.dk/


Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Livet Allerød til noget særligt for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


En lille håndfuld frivillige fortsætter arbejdet med at samle en ny styregruppe med henblik på at afholde Stafet For Livet i Allerød igen i 2020. Hvis du har lyst til at være med, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.


På vegne af Kræftens Bekæmpelse

Projektkonsulent, Henriette Lind Kelstrup

Tlf: 29800207

Mail: helk@cancer.dk


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold