Vær med til at fejre livet

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Mange hold er allerede tilmeldt, men vi håber stadig på at endnu flere hold vil være med. Det er nemt at oprette og tilmelde et hold her via hjemmesiden. Derefter kan du få dine venner, familie, kolleger eller andre til at tilmelde sig holdet, så I sammen kan få en fælles oplevelse og støtte kampen mod kræft den 16.-17. september.

Der er informationsmøde for holdkaptajner den 24. august kl. 19 på Kolding Bibliotek. Her kan I få svar på en masse praktiske ting omkring selve stafetten. Hvis du/I har spørgsmål inden er du/I også meget velkommen til at kontakte holdtovholderne, deres kontaktinformationer findes under "kontakt" her på hjemmesiden.

Gå gerne ind på vores facebookside STAFET FOR LIVET KOLDING og tryk ”Synes godt om” - så kan du følge med i alt omkring stafetten lige fra praktisk information, sponsorer, hold og meget mere. Det er også her, du efter stafetten kan se billeder og videoer.

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
29 Hold
Tilmeldte deltagere
1334 Deltagere

Tilmeldte Fightere
93 Fightere
Tændte lys
244 Lys